SD Nanos čestitke ob iztekajočem se letu 2018

14. December 2018

SD Nanos želi vsem svojim članom in ostalim vesel in razposajen december 2018 ter vesele praznike ki nam jih ta mesec prinese.Ob enem pa vam SD Nanos želi srečno in zdravo 2019,ter polno strelskih užitkov v novem letu.


LP SD Nanos


Izlet na Koroško

11. Avgust 2018

9.9.2018 Se odpravljamo na izlet in sicer na koroško.Vse člane SD Nanos ki bi jih izlet zanimal naj le to sporočijo na nam vsem dobro znano tel. številko El Prezidente.Odhod je predviden za 7:00 izpred primorke v Postojni,tako kot ponavadi.Izlet bo v vsakem vremenu,če le se nas bo zbralo dovolj,zaenkrat to ni bil nikoli problem in verjamem da tudi tokrat ne bo.Za jedačo in pijačo bo poskrbljeno.
Lp SD Nanos


Izlet v neznano

23. Junij 2018

Dne 15.7.2018 SD Nanos vabi svoje člane na izlet v neznano.Prijave bodo možne do 10.7.2018,prijaviš se na vsem nam znano tel. številko EL PREZIDENTE.Za izlet se nas mora zbrati dovolj v nasprotnem primiru izleta ne bo možno izvesti.Za prevoz,jedačo in pijačo bo poskrbljeno,dobro voljo pa prinesite s seboj ;)...


Lp SD Nanos


Prepoved strelskih aktivnosti

16. Junij 2018

Dne 17.6.2018 velja prepoved izvajanja streljanja na strelišču SD Nanos,Šilen tabor zaradi nujnih aktivnosti tamkajšnje lovske družine.Prepoved velja za tisti dan.

Lp,SD Nanos


Občni zbor SD Nanos 2018

15. Maj 2017

V soboto dne 2.6.2018 društvo SD Nanos organizira občni zbor,ki bo potekal na strelišču SD Nanos Šilen tabor.Prosimo da potrdite svojo udeležbo na nam vsem znano tel. številko (EL PREZIDENTE).Pričetek od 10h dalje.


Lp SD Nanos


10 obeltnica SD Nanos

10. April 2017

6. maja 2017 slavimo 10 obletnico onstoja društva Sd Nanos,zato vse člane pozivam k udeležbi piknika ki se bo zgodil na ta dan s pričetkom ob 9h.lokacija  na strelišču Šilen tabor,piknik katirega bomo združili z letno skupščino društva.Pozabavali se bomo tudi z majšo tekmo z karatkocevnim na 25m.V slučaju slabega vremena se dogodek prestavi na naslednji vikend.

Lp.SD NanosPrva delovna akcija 2017

04. April 2017


Spodaj nekaj utrinkov iz zelo uspešne delovne akcije.Prenosni nadstrešek smo postavili sledijo še druga nujno potrebna vsakoletna dela.

Lp.SD NanosMajice SD Nanos

14. Februar 2017

Zbiramo prednaročila za maijice SD Nanos,vse ki bi jih majica zanimala naj svojo konfekcijsko številko sporočijo na tel: EL PRESIDENTE.Majice bojo take kot videno na spodnji sliki.

Lp Sd Nanos

SD Nanos izlet 1,2...

27. Junij 2016

Izlet No.2

4.9.2016 SD Nanos za vse člane in njihove boljše ali slabše polovice ;) ponovno organizira potep...kam?Prva destinacija je Kočevje kjer si bomo ogledali pokrajinski muzej ter grobišča povojnih pobojev, pot bomo nadaljevali skozi Kočevski rog pa vse do BAZE 20.Zadnja destinacija so Dolenske toplice,s seboj vzemite kopalke saj se bo možno tam tudi kopati.Za hrano in pijačo bo poskrbljeno,zbirno mesto avtobusna postaja Postojna,odhod ob 7h.Prijava sprejemamo na nam vsem dobro znano tel.številko EL PREZIDENTE.

Lp.SD Nanos

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Izlet No.1

17.07.2016 organizira SD Nanos izlet in sicer na Jesenice pod Mežaklja,kjer bomo odstreljali par krogov s kratkocevnem orožjem-pištola revolver ali mk puška.Nato bomo obiskali naslednje kraje: Planico,skozi Kransko goro na Vršič,dolino Trente ter na koncu Kobarid kjer si bomo ogledali muzej 1 svetovne vojne.Nato bomo krenili proti Postojni ,po dogovoru na Idrijo ali N.Gorico za hrano in pjačo bo poskrbljeno čas prijave je do 10.07 2016,cena izleta je 15E€.Izlet bo potekal neglede na vreme.Prijave sprejemamo na nam vsem dobro znano tel. številko (EL PREZIDENTE).Čas odhoda 6:30,zbirno mesto je avtobusna postaja v Postojni.

Tako izlet je za nami! bilo je čudovito,udeležba nad pričakovanji.Spodaj sledi še foto zgodba...Zaradi velikega znimanja bomo prvo nedeljo v septembru ponovno organizirali potep,pa naj tokrat detalji zaenkrat ostanejo še skrivnost ;).Ob enem bi se vsi člani SD Nanos zahvalili g.Mitji Rebcu (Rebec d.o.o) ker nam je omogočil streljanje na strelišču pod Mežakljo na Jesenicah.


lp.SD NanosObvestilo

10. Junij 2016

Zaradi sečnje in spravila lesa v okolici strelišča Šilen tabor bo dne 12.6.2016 veljala prepoved izvajanja streljanja na samem strelišču.Prepoved velja za tisti dan.Hvala za razumevanje.

Lp.SD Nanos