Pohod na Nanos

15. Maj 2017

Strelsko društvo Nanos,organizira pohod na Nanos,v nedeljo dne 10.09.017. Ob  08h odhod iz vasi Strane zbirno mesto igrišče,tura ni naporna pohod skozi gozdiček po senci vse do Vojkove koče.Vabljeni člani in družinski člani,zaradi hrane in pijače obvezno prijava na nam vsem znano tel.števlka lepo vabljeni ! v slučaju slabega vremena odpade!Lp SD Nanos


10 obeltnica SD Nanos

10. April 2017

6. maja 2017 slavimo 10 obletnico onstoja društva Sd Nanos,zato vse člane pozivam k udeležbi piknika ki se bo zgodil na ta dan s pričetkom ob 9h.lokacija  na strelišču Šilen tabor,piknik katirega bomo združili z letno skupščino društva.Pozabavali se bomo tudi z majšo tekmo z karatkocevnim na 25m.V slučaju slabega vremena se dogodek prestavi na naslednji vikend.

Lp.SD NanosPrva delovna akcija 2017

04. April 2017


Spodaj nekaj utrinkov iz zelo uspešne delovne akcije.Prenosni nadstrešek smo postavili sledijo še druga nujno potrebna vsakoletna dela.

Lp.SD NanosMajice SD Nanos

14. Februar 2017

Zbiramo prednaročila za maijice SD Nanos,vse ki bi jih majica zanimala naj svojo konfekcijsko številko sporočijo na tel: EL PRESIDENTE.Majice bojo take kot videno na spodnji sliki.

Lp Sd Nanos

SD Nanos izlet 1,2...

27. Junij 2016

Izlet No.2

4.9.2016 SD Nanos za vse člane in njihove boljše ali slabše polovice ;) ponovno organizira potep...kam?Prva destinacija je Kočevje kjer si bomo ogledali pokrajinski muzej ter grobišča povojnih pobojev, pot bomo nadaljevali skozi Kočevski rog pa vse do BAZE 20.Zadnja destinacija so Dolenske toplice,s seboj vzemite kopalke saj se bo možno tam tudi kopati.Za hrano in pijačo bo poskrbljeno,zbirno mesto avtobusna postaja Postojna,odhod ob 7h.Prijava sprejemamo na nam vsem dobro znano tel.številko EL PREZIDENTE.

Lp.SD Nanos

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Izlet No.1

17.07.2016 organizira SD Nanos izlet in sicer na Jesenice pod Mežaklja,kjer bomo odstreljali par krogov s kratkocevnem orožjem-pištola revolver ali mk puška.Nato bomo obiskali naslednje kraje: Planico,skozi Kransko goro na Vršič,dolino Trente ter na koncu Kobarid kjer si bomo ogledali muzej 1 svetovne vojne.Nato bomo krenili proti Postojni ,po dogovoru na Idrijo ali N.Gorico za hrano in pjačo bo poskrbljeno čas prijave je do 10.07 2016,cena izleta je 15E€.Izlet bo potekal neglede na vreme.Prijave sprejemamo na nam vsem dobro znano tel. številko (EL PREZIDENTE).Čas odhoda 6:30,zbirno mesto je avtobusna postaja v Postojni.

Tako izlet je za nami! bilo je čudovito,udeležba nad pričakovanji.Spodaj sledi še foto zgodba...Zaradi velikega znimanja bomo prvo nedeljo v septembru ponovno organizirali potep,pa naj tokrat detalji zaenkrat ostanejo še skrivnost ;).Ob enem bi se vsi člani SD Nanos zahvalili g.Mitji Rebcu (Rebec d.o.o) ker nam je omogočil streljanje na strelišču pod Mežakljo na Jesenicah.


lp.SD NanosObvestilo

10. Junij 2016

Zaradi sečnje in spravila lesa v okolici strelišča Šilen tabor bo dne 12.6.2016 veljala prepoved izvajanja streljanja na samem strelišču.Prepoved velja za tisti dan.Hvala za razumevanje.

Lp.SD Nanos


Srečanje SD Nanos 2016

24. Maj 2016

Spodaj nekaj utrinkov iz nedeljskega druženja,bilo je odlično!V teku je organizacija tudi naslednjega piknika datum bomo naknadno objavili.Da pa bi člani lažje počakali bomo organizirali ekskurzijo...kam? vse predloge in ideje lahko sporočiti na tel.št.EL prezidente.

Lp.SD Nanos
Šilen tabor 2016

09. Maj 2016

Delovna akcija uspela!teren je pripravljen,zato bomo dne 22.5.2016 z pričetkom ob 10h organizirali strelski piknik na katirega so vabljeni vi člani SD Nanos ter njihovi najbližji.Udeležbo je potrebo predhodno najavit zato da nebi kdo ostal lačen ;).Udeležbo potrdimo na nam vsem znano tel. številko (el prezidente).S seboj prinesi svoj omiljeni kos da si boš krajšal čas med tem ko boš čakal na naslednjo peko ;).Spodaj nekaj utrinkov iz delovne akcije...

lp.SD Nanos

Delovna akcija Šilen tabor 2016

25. April 2016

Dne 8.5.2016 bo organizirana delovna akcija na strelišču SD Nanos,zaželjeno je da se člani društva akcije udeležeijo v čim večjem številu,s seboj prinesemo kaj orodja pač kar kdo ima (lopata,kramp,sekira,motorka,macola...)za jedačo in pijačo bo porskbljeno,zborno mesto je na hišni številki (Šilen tabor št.2)ob 8h.V slučaju slabega vremena se delovna akcija prestavi,v tem primiru bo nov datum sporočen naknadno.Za vse informacije se lahko obrnete na EL-prezdente.


Lp.SD Nanos


Skupščina SD Nanos 2016

30. Junij 2011

Vse člane SD Nanos obveščamo da bo dne 27.02.2016 ob 17h v prostorih ks Hrenovice(Prostori krajevne skupnosti Hrenovice) skupščina SD Nanons,na katiri bomo malo pokramljali o nadaljnih aktivnostih društva ter o letošnjih delovnih akcijah na samem sterelišču Šilen tabor.Za jedačo in pijačo bo poskrbljeno.Naprošamo člane da se skupščine udeležijo v čim večjem številu.


lp.SD Nanos