Majice SD Nanos

14. Februar 2017

Zbiramo prednaročila za maijice SD Nanos,vse ki bi jih majica zanimala naj svojo konfekcijsko številko sporočijo na tel: EL PRESIDENTE.Majice bojo take kot videno na spodnji sliki,ki bo kmalu na ogled.

Lp Sd Nanos

SD Nanos izlet 1,2...

27. Junij 2016

Izlet No.2

4.9.2016 SD Nanos za vse člane in njihove boljše ali slabše polovice ;) ponovno organizira potep...kam?Prva destinacija je Kočevje kjer si bomo ogledali pokrajinski muzej ter grobišča povojnih pobojev, pot bomo nadaljevali skozi Kočevski rog pa vse do BAZE 20.Zadnja destinacija so Dolenske toplice,s seboj vzemite kopalke saj se bo možno tam tudi kopati.Za hrano in pijačo bo poskrbljeno,zbirno mesto avtobusna postaja Postojna,odhod ob 7h.Prijava sprejemamo na nam vsem dobro znano tel.številko EL PREZIDENTE.

Lp.SD Nanos

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Izlet No.1

17.07.2016 organizira SD Nanos izlet in sicer na Jesenice pod Mežaklja,kjer bomo odstreljali par krogov s kratkocevnem orožjem-pištola revolver ali mk puška.Nato bomo obiskali naslednje kraje: Planico,skozi Kransko goro na Vršič,dolino Trente ter na koncu Kobarid kjer si bomo ogledali muzej 1 svetovne vojne.Nato bomo krenili proti Postojni ,po dogovoru na Idrijo ali N.Gorico za hrano in pjačo bo poskrbljeno čas prijave je do 10.07 2016,cena izleta je 15E€.Izlet bo potekal neglede na vreme.Prijave sprejemamo na nam vsem dobro znano tel. številko (EL PREZIDENTE).Čas odhoda 6:30,zbirno mesto je avtobusna postaja v Postojni.

Tako izlet je za nami! bilo je čudovito,udeležba nad pričakovanji.Spodaj sledi še foto zgodba...Zaradi velikega znimanja bomo prvo nedeljo v septembru ponovno organizirali potep,pa naj tokrat detalji zaenkrat ostanejo še skrivnost ;).Ob enem bi se vsi člani SD Nanos zahvalili g.Mitji Rebcu (Rebec d.o.o) ker nam je omogočil streljanje na strelišču pod Mežakljo na Jesenicah.


lp.SD NanosObvestilo

10. Junij 2016

Zaradi sečnje in spravila lesa v okolici strelišča Šilen tabor bo dne 12.6.2016 veljala prepoved izvajanja streljanja na samem strelišču.Prepoved velja za tisti dan.Hvala za razumevanje.

Lp.SD Nanos


Srečanje SD Nanos 2016

24. Maj 2016

Spodaj nekaj utrinkov iz nedeljskega druženja,bilo je odlično!V teku je organizacija tudi naslednjega piknika datum bomo naknadno objavili.Da pa bi člani lažje počakali bomo organizirali ekskurzijo...kam? vse predloge in ideje lahko sporočiti na tel.št.EL prezidente.

Lp.SD Nanos
Šilen tabor 2016

09. Maj 2016

Delovna akcija uspela!teren je pripravljen,zato bomo dne 22.5.2016 z pričetkom ob 10h organizirali strelski piknik na katirega so vabljeni vi člani SD Nanos ter njihovi najbližji.Udeležbo je potrebo predhodno najavit zato da nebi kdo ostal lačen ;).Udeležbo potrdimo na nam vsem znano tel. številko (el prezidente).S seboj prinesi svoj omiljeni kos da si boš krajšal čas med tem ko boš čakal na naslednjo peko ;).Spodaj nekaj utrinkov iz delovne akcije...

lp.SD Nanos

Delovna akcija Šilen tabor 2016

25. April 2016

Dne 8.5.2016 bo organizirana delovna akcija na strelišču SD Nanos,zaželjeno je da se člani društva akcije udeležeijo v čim večjem številu,s seboj prinesemo kaj orodja pač kar kdo ima (lopata,kramp,sekira,motorka,macola...)za jedačo in pijačo bo porskbljeno,zborno mesto je na hišni številki (Šilen tabor št.2)ob 8h.V slučaju slabega vremena se delovna akcija prestavi,v tem primiru bo nov datum sporočen naknadno.Za vse informacije se lahko obrnete na EL-prezdente.


Lp.SD Nanos


Skupščina SD Nanos 2016

30. Junij 2011

Vse člane SD Nanos obveščamo da bo dne 27.02.2016 ob 17h v prostorih ks Hrenovice(Prostori krajevne skupnosti Hrenovice) skupščina SD Nanons,na katiri bomo malo pokramljali o nadaljnih aktivnostih društva ter o letošnjih delovnih akcijah na samem sterelišču Šilen tabor.Za jedačo in pijačo bo poskrbljeno.Naprošamo člane da se skupščine udeležijo v čim večjem številu.


lp.SD Nanos


PIKNIK ŠILEN TABOR

10. Junij 2011

V soboto dne 18.6.2011 pričetek okrog 12:00h bomo na strelišču Šilen tabor organizirali društveni piknik,kjer se bomo pomerili v strelskih disciplinah,s seboj obvezno prinesite vaš omiljen pihalnik.Ob koncu sledi še pojedina z prijetnim druženjem.Zaradi nabave hrane pa je potrebna predhodna potrditev udeležbe na tel: 040 744 601 EL PREZIDENTE ali na že znani emali ki ga dobiš na formum pod temo "novi emali el prezidentea"


lp.SD Nanos


Urejanje strelišča Šilen tabor

26. Maj 2011

Na strelišču Šilen tabor potekajo dela in sicer čiščenje in urejanje okolice ter kot največji poseg,je pot katero se popravlja tako da bo lahko tudi gospoda z nižjimi jeklenimi konjički lahko dostopala do strelišča.Ko se vreme malo stabilizira bomo pa priredili tudi piknik kjer bomo člani lahko prikazovali svoje znanje v strelstvu in v prežvekovanju.lp


PREPOVED IZVAJANJA STERLJANJA

04. Maj 2011

DNE 14.5.2011 JE STROGO PREPOVEDANO IZVAJANE STRELJANJA NA OBMOČJU STRELIŠČA ŠILEN TABOR, V OKOLICI STRELIŠČA BO NAMREČ POTEKALA RADIJO AMATERSKA TEKMA.PREPOVED VELJA ČEZ CEL DAN.NAPROŠAMO DA SE PREPOVEDI STRIKTNO DRŽITE ZARADI SPLOŠNE VARNOSTI!